• 1Попълваш форма
  • 2Изчакваш до 15 минути
  • 3Получаваш парите ведната
02/ 442 0065

Заеми

Всеки може да се възползва от бърза финансова помощ, когато му е необходима - бързият заем ще Ви помогне да посрещнете неотложните си нужди, свързани с неочаквани събития, които не са включени в планираните разходи за съответния месец, като например: повреда на колата, спешен ремонт вкъщи, или най-неприятното – неочаквани разходи за медицински и зъболекарски услуги.

Вземи назаем

NaZaem.bg предлага избор от краткосрочни заеми онлайн, предлагани от нашите партньори (кредитни институции) - за бързо финансиране при извънредни ситуации. Те са достъпен и лесен вариант, когато имате спешна нужда от пари на заем. Срокът на заема може да бъде от 5 дни до 24 месеца, а сумата - от 50 до 2000 лева. NaZaem.bg е гъвкав и удобен начин да намерите най-подходящия заем - ще Ви позволи сами да изберете дата на погасяване, която Ви е най-удобна, както и точната сума, от която имате нужда.

Бърз онлайн заем

Ние от NaZaem.bg разбираме нуждите на нашите клиенти, когато говорим за бързи заеми. Ще получите решение на молбата си за заем в рамките на 10 минути в работните дни или до 09:30 часа на следващия работен ден, ако кандидатствате в почивен ден или официални празници. При одобрение ще получите сумата веднага директно по личната Ви банкова сметка - ще бъдете финансирани без дори да ставате от компютъра си.

Паричен заем online

За да кандидатствате за бърз заем чрез NaZaem.bg е необходимо да изберете, с помощта на плъзгачите на началната ни страница, желаните от Вас сума и срок на заема. На екрана Ви ще се визуализира, посредством нашия кредитен калкулатор, приблизителният размер на таксите за ползване и общата сума за погасяване. Не сте доволни от резултата? Наместете плъзгачите, така, че да се получи желания и приемлив за Вас заем с условията, които ви устройват и натиснете бутона "Вземи Заем" - сами ще видите колко е лесно всичко.

Финансови институции, на които можете да се доверите

Както уточнихме по-горе, NaZaem.bg разбира нуждите на своите клиенти!

Можем да Ви обясняваме с дълги и скучни текстове защо трябва да изберете партньорите на NaZaem.bg пред други кредитори, когато имате нужда от бърз заем. Но начинът, по който ние го правим, е като Ви насочим сами да проверите и да се убедите, че компаниите, с които работим изпълняват поетите ангажименти към клиентите си. Партньорите ни са финансови институции, регистрирани от БНБ и администратори на лични данни.

Ние сме открити и честни за това, какви ще са последствията, ако Вие не си платите кредита навреме - задължението Ви ще се увеличи, заради начислените допълнителни наказателни лихви. Съветваме Ви да погасявате заемите си в срок, за да не нараства задължението Ви - ще е по-лесно да заплатите по-малката сума.

Ако имате допълнителни въпроси, първо разгледайте секцията ни "Въпроси" и ако не намерите отговор, който да Ви удовлетворява, се свържете с нас по телефона (02/ 411 4040) или e-mail (contacts@nazaem.bg).

Отговорно кредитиране

Ние няма да Ви кажем колко пари да вземете и в какъв срок да ги върнете. Можете да използвате плъзгачите веднага, за да разберете колко приблизително ще Ви струва заема в края на периода, за да прецените сами дали това Ви удовлетворява - дори и преди да създадете акаунт в NaZaem.bg. Ще Ви позволим да диктувате условията - изборът е във Вашите ръце.

Бърз заем за спешни разходи

Когато имате нужда от бърз заем, ние сме тук, за да Ви помогнем. Нашето онлайн приложение, е максимално улеснено и опростено - веднага щом бъдете одобрени за заем от някой от нашите партньори, може да разполагате с нужната сума, преведена във Вашата банкова сметка само за 10 минути.

Вземи назаем

Разбираме, че недостигът на парични средства, в момент на нужда, е стресиращ, а неплатените сметки увеличават стреса десет пъти повече - когато имате нужда от наистина бърз заем NaZaem.bg ще Ви помогне да намерите правилното решение.