• 1Попълваш форма
  • 2Изчакваш до 15 минути
  • 3Получаваш парите ведната
02/ 442 0065

Как работим

Използвайки плъзгачите на началната ни страница, Вие сами избирате сумата, която Ви е необходима и точния срок на онлайн заема, а нашият калкулатор ще изчисли колко приблизително ще трябва да погасите. Ние ще изберем най-подходящата оферта за Вас и партньорът ни (кредитната институция), който я предоставя, ще изпрати на електронната Ви поща договора за заем - след като го потвърдите чрез един клик на уникалния линк в e-mail-а, ще получите сумата по кредита до 10 минути по Вашата лична банкова сметка. Процесът е изцяло онлайн, само срещу валидна лична карта, така че няма да си губите времето по опашки в банковите клонове или да представяте излишни документи.

Нашите партньори (кредитни институции) предлагат краткосрочни онлайн кредити за срок от 5 дни до 24 месеца, а сумите по бързите кредити, които предлагат е в рамките от 50 до 2000 лева - Вие избирате кои са правилните параметри според нуждите и възможностите си.

Сами избирате и начина, по който ще заплатите услугите ни на финансов посредник - преди усвояването на сумата или след това.