• 1Попълваш форма
  • 2Изчакваш до 15 минути
  • 3Получаваш парите ведната
02/ 442 0065

Кредити онлайн

Ако търсите пари назаем за кратки срокове, NaZaem.bg е тук за да помогне. NaZaem.bg е кредитният посредник, който ще Ви ориентира на пазара на краткосрочни онлайн кредити. Онлайн кредитите, които можете да изтеглите чрез NaZaem.bg са изключително удобни за онези неочаквани разходи, които се появяват внезапно и не търпят отлагане. Те могат да бъдат свързани със забавени вноски, неплатени сметки, спешни разходи и други непредвидени плащания. Ако прозорецът на колата внезапно не може да се затвори, а навън температурата е пет градуса под нулата - това е неочакван разход, който не може да бъде отложен.

Бърз кредит онлайн

С NaZaem.bg може да получите наистина бърз заем - в рамките само на 10 минути. Нашите партньори (кредитни институции) предлагат краткосрочни онлайн кредити са за срок от 5 дни до 24 месеца, а сумата, която предлагат е в рамките от 50 до 2000 лева. Това означава, че ако имате нужда от 100 лева за 10 дни, просто трябва да посочите с плъзгачите на началната страница на NaZaem.bg тези сума и срок и да започне кандидатстването си.

NaZaem.bg има за цел да осигури най-доброто краткосрочно решение на временните Ви финансови проблеми. Потребителите имат възможност да актуализират личните си данни, посочени при първото кандидатстване чрез NaZaem.bg - заявката им ще бъде разгледана на база новата предоставена информация.

Пари NaZaem

Да вземеш пари назаем от приятел, може би не изглежда като толкова сериозно задължение, но тегленето на краткосрочен кредит е сериозен ангажимент. Един приятел или член на семейството може да Ви разбере, ако се нуждаете от още няколко дни, за да получите върнете заема, но кредитната институция ще иска цялата сума на определената падежна дата.

Може да разберете точно колко ще ви струва бързия кредит чрез NaZaem.bg още сега - просто настройте плъзгачите на началната страница на желаната сума, която Ви е необходима и за какъв период и веднага ще разберете приблизително колко трябва да върнете на падежа.

Призоваваме нашите клиенти да преценят добре, преди да кандидатстват за бързи заеми и ако усвоят подобен кредит, да спазват условията по договора за заем, за да не се увеличи задължението им с начислени наказателни лихви.

Имате ли наистина нужда от Пари NaZaem?

Може би този въпрос изглежда ненужен, но хората, които търсят краткосрочни заеми понякога го правят, защото току-що са получили неочаквана сметка или е възникнал непредвиден разход. Най-лесния вариант за справяне с проблема е вземането на Пари NaZaem, но се уверете, че няма и друг начин. Ако единствените други опции, освен краткосрочния кредит, са продължителното кандидатстване за заем от банка и надхвърлянето на лимита на овърдрафта или на кредитната Ви карта - бързият онлайн заем е правилният избор.

Съветваме Ви да потърсите бърз кредит онлайн, когато:

  • имате нужда от лесен и бърз начин да се справите с неотложните си плащания
  • спешно трябва да погасите свои задължения
  • искате да избегнете неустойки по просрочване на други кредити
  • търсите възможност да избегнете спиране на услуги поради неплатени сметки (ток, телефон, интернет, др.).

Ако вземете Пари NaZaem, това ще се отрази ли на финансите Ви за следващия месец?

Решили сте, че ще имате достатъчно пари в банковата си сметка, когато трябва да изплатите кредита си, но ще означава ли това, че няма да покриете останалата част от сметките си през месеца? Въпреки, че тези кредити са краткосрочни, те трябва да се планират предварително. Уверете се, че изплащането на кредита няма да се отрази на финансовото Ви състояние за следващия месец.