• 1Попълваш форма
  • 2Изчакваш до 15 минути
  • 3Получаваш парите ведната
02/ 442 0065

Бързи кредити

Бързи парични заеми

Вземи назаем

На финансовия пазар у нас има много кредитни институции - всяка от тях предлага различни параметри и условия по отпусканите кредити. Потребителят усилено търси най-добрата сделка, но за да направи най-правилния избор трябва първо да прецени какъв точно е типът кредит, от който има нужда и който ще отговори на личните му изисквания. Най-често срещаният вид краткосрочни парични заеми са необезпечените потребителски кредити. Това означава, че те не са гарантирани от личните Ви активи или не се изисква Ваш близък да бъде поръчител по кредита.

Какъвто и тип на кредита да изберете трябва да сте сигурни, че продуктът се вписва във Вашия месечен бюджет и отговаря на нуждите Ви. Вие ще трябва да го изплатите в уговорения срок, за да няма нежелани последици като допълнителни лихви и създаване на негативна кредитна история - когато кандидатствате за какъвто и да е вид кредит, важно е да знаете предварително какви ще са последствията при просрочие. Най-доброто решение на временните Ви финансови затруднения е бърз онлайн кредит - NaZaem.bg ще Ви помогне в избора.

Какво е необходимо, за да кандидатствате за бърз кредит?

За да кандидатствате за бърз кредит от партньорите (кредитни институции)на NaZaem.bg на първо място трябва да бъдете на повече от 18 години и с постоянно местожителство в Република България. Трябва да имате лична банкова сметка, както и свой собствен e-mail адрес и личен мобилен телефон. Основен принцип на партньорите ни е отговорното кредитиране и респективно отпускането на заеми само на хора, които могат да си позволят изплащането на заем - извършват се необходимите проверки индивидуално по всички молби за заем. Личните данни на всички наши клиенти са защитени - ние сме регистриран администратор на лични данни.

Преди да кандидатствате за бърз заем Вие трябва да сте наясно, каква сума можете да си позволите да заемете и дали ще се справите с погасяването. Ние Ви даваме гъвкавост при избора на сумата и срока - чрез плъзгачите на интернет страницата ни www.nazaem.bg имате възможност да избере точната сума, която Ви е нужна - от 50 до 2000 лева, за срока, в който смятате, че ще можете да погасите заема - от 5 дни до 24 месеца.

Одобрение по молбата за заем - какво следва след това?

Ние ще изберем най-добрата оферта за Вас и партньорът ни, който я предоставя, ще Ви изпрати e-mail с договора за заем - след като го потвърдите чрез един клик на уникалния линк в e-mail-а, ще получите сумата по Вашата лична банкова сметка.

Кога може да кандидатствате отново за бърз кредит?

Ние не гарантираме, че всеки заем ще бъдат одобрен - партньорите ни (кредитни институции) ще разгледат внимателно и индивидуално всяка кандидатура за заем, за да се уверят, че това е най-добрият избор, не толкова за тях, колкото за Вас самите.

Вземи назаем

Кандидатствайте още сега за бърз кредит през платформата на NaZaem.bg и ще разберете, защо толкова много от нашите клиенти твърдят, че услугата ни е надеждна, бърза и достъпна - ще изберем за Вас най-удачното финансово решение.